Nevoie de o desert vegan? Plăcinta cu zmeură cu rubarbă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, rubarbă, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Gem De Rubarbă De Zmeură, Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați zahărul și tapioca. Amestecați ușor rubarba, zmeura și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zmeură
Rubarbă
Tapioca
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau până la 1 oră pentru a înmuia tapioca; se amestecă ușor de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
3
Preîncălziți cuptorul la 375. Tapetați o farfurie de plăcintă cu crustă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se toarnă umplutura în crustă. Sus cu o crustă de zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți 45-55 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat