Plăcinta cu var cheie necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 464 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. Un amestec de suc de lămâie cheie, zahăr granulat, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați biscuiții graham în vasul unui robot de bucătărie cu sarea și zahărul. Procesați timp de aproximativ 30 de secunde, până când grahamurile sunt uniforme, mici firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul topit și pulsați până se încorporează. Apăsați amestecul în partea inferioară și laterală a tăvii cu formă de arc (părțile laterale ale crustei ar trebui să aibă doar aproximativ 1 1/2 inci). Se răcește crusta la frigider timp de 15 minute, apoi se coace timp de 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați crusta să se răcească complet. Coborâți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În vasul robotului de bucătărie, combinați laptele condensat îndulcit, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie cheie și coaja. rulați procesorul timp de 10 secunde, apoi opriți-vă, răzuiți părțile laterale și rulați din nou încă 10 secunde. Răsturnați amestecul în fundul crustei răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Avocado Hass Ușor Piure
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți la 325 de euro F timp de 14 până la 17 minute, până când este ferm, dar încă se zgâlțâie în centru (urmăriți-l cu atenție, această plăcintă se va configura foarte repede). Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți plăcinta în frigider pentru a se răci complet, timp de cel puțin patru ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Când sunteți gata de servit, eliberați părțile laterale ale tăvii cu arc și îndepărtați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Combinați smântâna grea și zahărul de cofetărie într-un castron și bateți cu un tel (acest lucru se poate face și într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel) până când amestecul atinge un vârf mediu. Dacă utilizați, Adăugați mascarpone și bateți până se omogenizează și se îngroașă. Pipetați sau acoperiți plăcinta cu amestecul de cremă și presărați blatul cu coajă de var cheie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Mascarpone
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat