Plăcintă Cu Unt De Arahide
Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 806 calorii, 17g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. 2410 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr de cofetărie, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați napolitane de ciocolată în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când fursecurile sunt pulverizate în firimituri uniforme.
Adăugați untul topit și pulsați timp de 15 secunde, răzuiți părțile laterale ale vasului și pulsați încă 5 secunde, până când firimiturile sunt acoperite uniform cu unt.
Turnați amestecul în farfuria de plăcintă și apăsați firimiturile pentru a forma o crustă uniformă de-a lungul fundului și părților laterale ale farfuriei. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Bateți jumătate de smântână grea până la vârfuri moi și rezervați la frigider. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, adăugați crema de brânză, zahărul de cofetărie și sarea și bateți până se omogenizează (va trebui să răzuiți părțile laterale ale bolului de mai multe ori pentru a scoate cocoloașele).
Adăugați untul de arahide și amestecați până când amestecul este complet combinat și neted (va fi foarte gros).
Adăugați 5 uncii de frișcă și bateți pentru a combina complet (va fi în continuare groasă, doar puțin mai puțin).
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă pregătită și se netezește partea superioară cu o spatulă offset. Se răcește timp de 30 de minute.
Așezați ciocolata într-un castron mic rezistent la căldură și puneți-o deoparte. Într-o cratiță mică, aduceți restul de 5 uncii de smântână la foc mic, amestecând ocazional.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 2 minute, apoi se amestecă amestecul până când ciocolata este netedă și strălucitoare.
Se toarnă ciocolata peste partea superioară a umpluturii de unt de arahide și se netezește cu o spatulă offset. Se răcește până când ganache-ul s-a întărit, cel puțin 10 minute.Plăcinta se va păstra la frigider pentru o zi.