Plăcintă Cu Stafide De Modă Veche I

Plăcintă Cu Stafide De Modă Veche I
Plăcintă cu stafide de modă veche s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 180 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 654 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de stafide, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Placinta De Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Stafide De Modă Veche, și Cookie-Uri De Stafide De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Combinați stafidele și apa într-o cratiță mică. Se fierbe 5 minute. Amestecați zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara și sarea împreună; adăugați la stafidele fierbinți. Gatiti si amestecati pana cand siropul este limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
SiropSirop
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul și untul sau margarina. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OțetOțet
3
Întoarceți umplutura într-o tigaie căptușită cu patiserie. Acoperiți cu crusta superioară. Sigilați marginile și tăiați fante în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista