Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale

Nevoie de un desert vegetarian? Placinta cu rubarbă cu căpșuni sărutată de portocale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 175 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, nucșoară măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale, Gem de congelator cu rubarbă de căpșuni cu portocală și Cardamom, și Clafoutis cu căpșuni și rubarbă cu aromă de portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate, întindeți jumătate pe o crustă rotundă de plăcintă cu diametrul de aproximativ 12 inci și așezați crusta de plăcintă în fundul unui vas de plăcintă de 10 inci. Refrigerați cealaltă jumătate a patiseriei până când este nevoie.
Amestecați cele 1 1/2 căni de zahăr, sarea, coaja de portocală, tapioca și nucșoara împreună într-un bol până se amestecă bine. Amestecați ușor rubarba, căpșunile și sucul de portocale, având grijă să nu zdrobiți căpșunile; se toarnă în crusta de plăcintă pregătită. Punctați umplutura cu bucăți de unt.
Rotiți patiseria rezervată la aproximativ un cerc de 12 inci și așezați crusta superioară peste umplutura de fructe.
Îndoiți marginile crustei superioare și inferioare împreună pentru a sigila cele două cruste împreună. Formați o indentare rotunjită în marginea crustei de plăcintă așezând degetul arătător stâng pe marginea exterioară a crustei și ciupind crusta de ea cu degetul arătător și degetul mare al mâinii drepte. Deplasați-vă în jurul marginii plăcintei, ciupind marginea crustei de degetul arătător stâng pentru a face o crustă canelată.
Ungeți laptele peste crusta superioară a plăcintei și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Tăiați mai multe găuri de aerisire în crusta superioară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura se îngroașă și se fierbe și crusta s-a rumenit, 40 până la 50 de minute. Verificați după 30 de minute de coacere; dacă marginile crustei se rumenesc prea repede, acoperiți-le cu benzi de folie de aluminiu. Răciți plăcinta înainte de servire.