Plăcintă Cu Oală De Pui Fără Gluten

Placinta cu Ghiveci de pui fara Gluten ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pui, supă cremoasă de ciuperci clasice de legume, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. în cratița de 2 litri, se încălzește supa, legumele, puiul, praful de usturoi și cimbru până la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna. Puneți lingura în caserola de 2 litri fără grăsime.
Frământați aluatul până se înmoaie și nu mai sfărâmicios. Aplatizați într-o rundă.
Așezați între 2 foi de pergament de gătit sau hârtie cerată.
Rulați într-o rundă de dimensiunea caserolei. Îndepărtați cu grijă foaia superioară de hârtie. Înlocuiți hârtia pentru a acoperi liber. Întoarceți cu grijă aluatul pentru a îndepărta a doua foaie de hârtie. Folosiți hârtie pentru a întoarce cu atenție aluatul peste umplutură; scoateți hârtia. Apăsați crusta la marginea caserolei.
Tăiați fante în mai multe locuri în crustă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când fierbinte și Bulbuc și crusta este maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.