Plăcintă Cu Nucă De Carne Tocată
Plăcinta cu nuci de carne tocată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 316 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, carne tocată, produse de patiserie) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de excelent. Încearcă Plăcintă Cu Carne Tocată De Nucă, Plăcintă Cu Carne Tocată, și Plăcintă Cu Carne Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie; margini de flaut. Căptușiți coaja de patiserie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Coaceți la 450 de calorii timp de 5 minute.
Îndepărtați folia; coaceți cu 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți căldura la 350 CP.
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și sarea. Se amestecă ouăle, untul, carnea tocată și nucile până se omogenizează.
Coaceți timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar. Se răcește pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.