Plăcintă cu noroi II

Plăcintă cu noroi II
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Mud Pie II. Această rețetă servește 8. Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 558 de calorii , 6 g de proteine și 31 g de grăsimi . Un amestec de pudră de cacao, firimituri de prăjituri de ciocolată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu șifon cu dovleac cu crustă dublă de ciocolată , Placintă cu nucă de cocos Impossible și plăcintă cu pui cu 4 ingrediente .

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de napolitană de ciocolată și untul topit. Apăsați amestecul în partea de jos și parțial în sus pe părțile laterale ale unei tăvi cu arc de 9 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Napolitane De CiocolatăFirimituri De Napolitane De Ciocolată
Firimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De GrăsimiFirimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
7 Grisine Crocante De Susan, Zdrobite (aproximativ 2/3 Cana)7 Grisine Crocante De Susan, Zdrobite (aproximativ 2/3 Cana)
2
Pentru a face sos de caramel: Într-o cratiță, combinați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de apă. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand zaharul este complet dizolvat. Se mărește focul la mediu și se aduce siropul de zahăr la fierbere; nu mai amestecați în acest moment. În timp ce siropul fierbe, periați părțile laterale ale tigaii din când în când pentru a preveni formarea cristalelor de zahăr - folosiți o perie curată de patiserie, înmuiată într-o cană cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Elixir GElixir G
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Inghetata De Vanilie Sau PiersiciInghetata De Vanilie Sau Piersici
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
La 5 Roșii Medii, Tocate GrosierLa 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
3
Continuați să fierbeți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata De Vanilie Sau PiersiciInghetata De Vanilie Sau Piersici
4
Se ia tigaia de pe foc si se amesteca crema fierbinte. Continuați să amestecați, la foc mic dacă este necesar, până când totul pentru caramel se dizolvă în cremă. Se adauga 4 linguri de unt sau margarina si se lasa deoparte sa se raceasca putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De GrăsimiFirimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsimi
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 Roșii Medii, Tocate GrosierLa 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
5
Turnați sos de caramel cald peste crustă. Congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1
Combinați ciocolata, cacao, 4 linguri de unt și espresso într-o cratiță. Se amestecă la foc mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Lingurițe De Flori De Lavandă Uscate, Măcinate1 Până La 2 Lingurițe De Flori De Lavandă Uscate, Măcinate
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Firimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De GrăsimiFirimituri De Prăjituri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsimi
Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie UșorCartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie Ușor
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
2
Se adauga 3/4 cana zahar si sirop de porumb; crește căldura la mediu și amestecă până se dizolvă zahărul. Se mărește căldura până când sosul ajunge la fierbere scăzută. Gătiți fără a amesteca până când amestecul se îngroașă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Inghetata Sau Fructe AsortateInghetata Sau Fructe Asortate
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
3
Scoateți sosul espresso fudge de pe foc și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Inghetata Sau Fructe AsortateInghetata Sau Fructe Asortate
4
Turnați 1 cană de sos peste stratul de caramel înghețat și întoarceți crusta la congelator. Păstrați sosul rămas suficient de cald, astfel încât să rămână turnabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Inghetata Sau Fructe AsortateInghetata Sau Fructe Asortate
5
Întindeți înghețata moale peste stratul de caramel. Plăcinta se pune la congelator până când este fermă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piersici Conservate în SiropJumătăți De Piersici Conservate în Sirop
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză, Tăiată Cubulețe2 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză, Tăiată Cubulețe
6
Turnați sosul de fudge rămas peste stratul de înghețată; congelați până la fermitate, aproximativ 2 până la 3 ore. Înfășurați un prosop umed fierbinte în jurul tavii cu arc timp de aproximativ 2 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piersici Conservate în SiropJumătăți De Piersici Conservate în Sirop
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Inghetata Sau Fructe AsortateInghetata Sau Fructe Asortate
Toppinguri AsortateToppinguri Asortate
Echipamente pe care le vei folosi
7 Grisine Crocante De Susan, Zdrobite (aproximativ 2/3 Cana)7 Grisine Crocante De Susan, Zdrobite (aproximativ 2/3 Cana)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista