Plăcintă Cu Mousse De Dovleac
Plăcinta cu Mousse de dovleac necesită aproximativ 12 ore de la început până la sfârșit. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 820 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de gelatină pudră, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 240 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, smântână unt și zahăr împreună cu accesoriul cu palete până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine și răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Adăugați făina, condimentele și sarea și amestecați încet, până când aluatul se unește. Înfășurați dublu aluatul într-un disc strâns, rotund, în folie de plastic și răciți cel puțin două ore sau, în mod ideal, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul astfel încât să aibă o grosime mai mică de 1/4 inch și apăsați ușor aluatul în fundul unei farfurii de plăcintă. Lăsați marginile să vină puțin peste marginea plăcii de plăcintă.
Așezați coaja în congelator pentru a se răci timp de 30 de minute sau în frigider dacă se modelează în avans. Tăiați marginea cu un cuțit sau lăsați-o așa cum este pentru un aspect mai rustic. Tapetați coaja răcită cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți (reutilizez fasolea uscată în acest scop)
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, rotind la jumătate.
Îndepărtați greutățile și căptușeala și coaceți până când întreaga crustă devine maro aurie (aproximativ 10 minute suplimentare). Lăsați crusta să se răcească complet în placa de plăcintă.
Așezați apa într-un castron mic și presărați gelatina deasupra. Puneți deoparte și lăsați gelatina să înflorească. Într-o cratiță mică, combinați dovleacul, zahărul, condimentele și sarea. Se amestecă constant la foc mediu până când amestecul devine gros și neted și se pulverizează.
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina.
Bateți timp de 1 minut, apoi mutați amestecul în robotul de bucătărie și procesați timp de 1 minut. Lăsați amestecul să se răcească timp de 5 minute, apoi adăugați gălbenușurile pe rând, procesând timp de 5 secunde între fiecare adăugare. Puneți amestecul în cratiță și amestecați constant până când amestecul ajunge la 160 F.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească chiar sub temperatura camerei peste o baie de gheață, amestecând ocazional (dacă acesta este prea cald, amestecul nu se va configura corect). Îndoiți smântâna grea răcită care a fost bătută până la vârfuri moi, având grijă să nu dezumflați crema.
Se toarnă mousse-ul în coaja plăcintei și se pune la frigider pentru a se seta cel puțin 6 ore (peste noapte este cel mai bine).
Se servește răcit cu frișcă, dacă se dorește.