Guinness Stout Negrese
Reteta Guinness Stout Brownies ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Acest desert are 151 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Guinness Stout negrese II, Negrese de ciocolată Guinness stout, și Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu fursecuri cu fulgi de ovăz Guinness pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o tigaie de 9 x 13 inci cu folie antiaderentă (Reynolds Release)într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao și sarea până se combină uniform.Pune deoparte.Topiți untul, ciocolata dulce-amăruie și chipsurile albe într-un cazan dublu la foc foarte mic, amestecând continuu până se topește.
Se ia de pe foc. Alternativ, puteți face acest lucru în cuptorul cu microunde, microundând la mare și amestecând la fiecare 30 seconds.In un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată topită, bătând până se combină.Bateți amestecul de făină rezervat în amestecul de ciocolată topită.
Bateți în bere Guinness stout. Aluatul va părea puțin subțire. Aruncați chipsuri de ciocolată semidulce uniform deasupra aluatului (unele se vor scufunda).
Se toarnă în tava de copt pregătită.
Coaceți 25 până la 30 de minute pe raftul central în cuptor, până când o scobitoare introdusă în centru iese aproape curată.
Lăsați brownies-urile să se răcească, neacoperite, la temperatura camerei. Praf cu zahăr de cofetari înainte de servire.