Plăcintă Cu Migdale De Piersici Brandied
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu migdale de piersici Brandied ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 341 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brandied Peach Shortcakes, Brandy Peach Parfaits, și Plăcinte Cu Caise-Piersici Brandiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele, făina, untul și zahărul în robotul de bucătărie și pulsați până când amestecul este sfărâmicios, 8 până la 10 impulsuri scurte. În timp ce continuați să pulsați, adăugați brandy, 1 lingură la un moment dat, apoi apa până când aluatul începe să formeze o minge.
Transferați pe o foaie de folie de plastic și apăsați pe un disc gros de 1/4 inch. Înfășurați bine și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți aluatul din frigider. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-un cerc cu diametrul de aproximativ 12 inci.
Transferați pe o placă de groapă și tăiați marginile. Tapetați cu folie, umpleți cu greutăți de plăcintă și coaceți crusta goală până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor, îndepărtați greutățile și puneți-le deoparte.
Pentru umplutură: în timp ce crusta de plăcintă se răcește, combinați piersicile feliate și coniacul într-un castron mediu. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Topiți untul într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul brun, făina și extractul de migdale până se combină. Lăsați toppingul să se răcească până se sfărâmă, aproximativ 15 minute.
Căptușiți fundul crustei de plăcintă cu migdale tăiate.
Se toarnă piersici înmuiate în coniac în crusta pregătită peste stratul de migdale și se întinde deasupra amestecul de zahăr brun mărunțit.
Coaceți până când toppingul este maro auriu, aproximativ 1 oră.