Plăcintă cu mere și brânză
Plăcintă cu mere și brânză este un aperitiv care servește 6. O porție conține 605 calorii , 9 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 1,86 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați făină, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Încercați plăcintă cu cremă cu mere cu crustă de fulgi de ovăz , plăcintă cu mere, miere, grâu și plăcintă cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Poziționați un grătar pe treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 400 de grade F. Ungeți părțile laterale și fundul unui vas de plăcintă din sticlă sau ceramică cu diametrul de 9 inchi.
Tăiați sferturile de măr în 3 felii.
Amesteca merele, branza, zaharul, untul, faina, scortisoara, nucsoara si sarea intr-un castron mediu.
Desfaceți o crustă și puneți-o în vasul de plăcintă uns cu unt.
Ungeți interiorul crustei cu puțin albuș pentru a se acoperi.
Turnați umplutura de mere în crustă. Desfaceți a doua crustă și puneți-o deasupra umpluturii. Ciupește marginea crustei de sus și marginea crustei de jos împreună pentru a sigila. Îndoiți marginea dublă și sertiți, făcând o margine decorativă.
Ungeți partea de sus a plăcintei cu mai mult albuș.
Tăiați mai multe fante în crusta superioară pentru a permite aburului să iasă.
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie adânc și umplutura clocotește prin fante, aproximativ 1 oră. Acoperiți marginile plăcintei cu folie dacă crusta se rumenește prea repede. Răciți plăcinta timp de aproximativ 20 de minute înainte de servire.