Plăcintă cu mere și brânză

Plăcintă cu mere și brânză
Plăcintă cu mere și brânză este un aperitiv care servește 6. O porție conține 605 calorii , 9 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 1,86 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați făină, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Încercați plăcintă cu cremă cu mere cu crustă de fulgi de ovăz , plăcintă cu mere, miere, grâu și plăcintă cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Poziționați un grătar pe treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 400 de grade F. Ungeți părțile laterale și fundul unui vas de plăcintă din sticlă sau ceramică cu diametrul de 9 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă CeramicăFormă De Plăcintă Ceramică
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
3
Tăiați sferturile de măr în 3 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Amesteca merele, branza, zaharul, untul, faina, scortisoara, nucsoara si sarea intr-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Caise Sau Stafide Uscate TocateCaise Sau Stafide Uscate Tocate
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
6-1/2 Cani De Apa Rece6-1/2 Cani De Apa Rece
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
5
Desfaceți o crustă și puneți-o în vasul de plăcintă uns cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Ungeți interiorul crustei cu puțin albuș pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Bomboane Moale De Mentă Zdrobite2/3 Cană Bomboane Moale De Mentă Zdrobite
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
7
Turnați umplutura de mere în crustă. Desfaceți a doua crustă și puneți-o deasupra umpluturii. Ciupește marginea crustei de sus și marginea crustei de jos împreună pentru a sigila. Îndoiți marginea dublă și sertiți, făcând o margine decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
8
Ungeți partea de sus a plăcintei cu mai mult albuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Bomboane Moale De Mentă Zdrobite2/3 Cană Bomboane Moale De Mentă Zdrobite
9
Tăiați mai multe fante în crusta superioară pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
10
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie adânc și umplutura clocotește prin fante, aproximativ 1 oră. Acoperiți marginile plăcintei cu folie dacă crusta se rumenește prea repede. Răciți plăcinta timp de aproximativ 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista