Salata de pui Pitas

Salata de pui Pitas
Salata de pui Pitas durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 146 de calorii, 13 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați pâine pita, sos pentru salată, frunze de salată verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pitas cu salată de pui, Pitas cu salată de pui și Pitas cu salată de pui marocană.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați puiul, morcovul, castravetele, ridichile, măslinele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cuburi (cuburi De 1/2 Inch)1/4 Cană Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cuburi (cuburi De 1/2 Inch)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați dressing și amestecați pentru a acoperi. Tapetați pâinea pita cu frunze de salată. Umpleți aproximativ 1/3 cană amestec de pui în fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista