Scoici arse cu varză de Bruxelles și slănină

Scoici arse cu varză de Bruxelles și slănină
Scoicile arse cu varză de Bruxelles și slănină este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, scoici de mare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu Pancettan și varză de Bruxelles, Scoici arse cu piure de conopidă și varză balsamică de Bruxelles, și Scoici arse pe varză de Bruxelles rasă și Pancetta crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch varza de Bruxelles într - o cratiță de 3 până la 4 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, 3 minute, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, răsturnând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați slănina cu o lingură cu fante într-un castron mic și rezervați grăsimea de slănină într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați 1/4 cană de bulion și 1/4 cană de apă în tigaie și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați unt, sare, zahăr, un vârf de piper și varză de Bruxelles și fierbeți, acoperit, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
UntUnt
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
6
Scoateți capacul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când tot lichidul este evaporat și varza de Bruxelles este fragedă și maro aurie, cu aproximativ 8 minute mai mult. Se amestecă slănina și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
În timp ce varza de Bruxelles se rumeneste, se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Încălziți uleiul cu 2 lingurițe de grăsime de slănină într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți scoicile, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 4 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se transferă într-un platou ca gătit și se păstrează cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Se toarnă și se aruncă orice grăsime din tigaia folosită pentru a găti scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut. Se amestecă amidonul de porumb în restul de 2 lingurițe de apă într-o cană, apoi se amestecă în sos împreună cu orice sucuri de scoici acumulate pe platou. Se fierbe la foc mic, amestecând, 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
BulionBulion
SosSos
ApăApă
12
Serviți varza de Bruxelles acoperită cu scoici și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista