Friptură Peri Peri la grătar

Friptură Peri Peri la grătar
Friptura Peri Peri la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 475 de calorii, 51 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pastă de roșii, ceapă, fulgi de ardei și oțet. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ pulpe de pui peri-peri la grătar, burgeri Halloumi și portobello cu sos peri peri de casă și salată de pui Peri-Peri cu porumb carbonizat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți ardeiul iute și ardeiul roșu pe o foaie de copt, amestecați cu 2 lingurițe de ulei de canola și prăjiți timp de 20 de minute. Odată ce se răcește suficient de manipulat, se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Încingeți lingurița rămasă de ulei de canola într-o tigaie la foc mediu, adăugați ceapa și usturoiul și transpirați până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți până se deschide la culoare, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Combinați amestecul de ardei cu oțetul, sucul de lămâie, sarea, boia de ardei și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie și amestecați până se combină. În timp ce robotul de bucătărie funcționează, introduceți uleiul de măsline încet pentru a obține un piure fin, asemănător texturii cu ketchup-ul. Pune deoparte 1/3 din sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Puneți friptura și restul de 2/3 din sos într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se amestecă pentru a se acoperi și se marina la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți friptura din marinadă, uscați cu prosoape de hârtie și asezonați cu sare și piper. Friptura la grătar timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
10
Serviți cu sosul rezervat în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Skirt Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista