Biscuiti cu Chip de ciocolata

Biscuiti cu Chip de ciocolata
Biscuiții cu ciocolată necesită aproximativ 26 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 190 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanilie, zahăr brun muscavado, ouă și făină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi prăjiturile cu ciocolată integrală cu nucă {My Favorite Chocolate Chip Cookies}, Triple Stuffed M&M Chocolate Chip Cookies, Toffee Cookies & Peanut Butter Cup Cookies și Triple Stuffed M&M Chocolate Chip Cookies, Biscuiți Toffee și Cupă cu unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Tapetați tava de copt cu hârtie de copt sau tampoane de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Bloc De Ciocolată SemidulceBloc De Ciocolată Semidulce
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
Bloc De Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)Bloc De Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
3
Se amestecă făina, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pune untul în bol pe un mixer electric cu suport dotat cu accesoriu cu palete și bate până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați zaharurile și continuați să amestecați, răzuind părțile laterale și fundul vasului până devine ușor și pufos, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se adauga ouale, cate unul, si extractul de vanilie, batand pana se incorporeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
(Keebler)(Keebler)
7
Adăugați jumătate din făină și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
8
Adăugați făina rămasă, amestecând din nou până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Scoateți vasul din suport și îndoiți bucățile de ciocolată. Folosind o lingură mică de înghețată, puneți aluatul pe o foaie de copt, lăsând cel puțin 2 inci între fiecare prăjitură și coaceți pe grătarul din mijloc până când fursecurile devin ușor aurii și încă moi la mijloc, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Lăsați fursecurile să se odihnească timp de 2 minute pe foaia de copt înainte de a le scoate pe un grătar cu o spatulă metalică largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Lăsați fursecurile să se răcească pe grătarul de copt câteva minute înainte de a le mânca. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Bodegas Naveran Brut Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateGreu
Gata În26 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista