Plăcintă Cu Găluște De Mere

Plăcintă Cu Găluște De Mere
Plăcinta cu găluște de mere este o vegetarian desert. O porție conține 320 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână mere de copt, zahăr, produse de patiserie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Mere, Desert Cu Găluște De Mere, și Mușcături De Găluște De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 204°. aburiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit și tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați merele într-un castron mare. Într-un castron mai mic, combinați făina, amidonul de porumb, sarea, scorțișoara și 1 lingură. zahăr; se presară peste mere și se aruncă pentru a acoperi uniform feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când spumarea dispare și untul devine auriu deschis, adăugați zahăr brun și nuci. Gatiti, amestecand continuu, pana cand zaharul se topeste si nucile sunt usor prajite, 3 pana la 4 minute. (Aveți grijă: amestecul se poate arde ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
NuciNuci
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați stafidele și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
5
Se toarnă în calvados; va bule și stropi. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul devine siropos, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
6
Se toarnă amestecul peste mere și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Întindeți jumătate din aluat într-un cerc de 12 inci; apăsați în placa de plăcintă. Puneți amestecul de mere în crustă, îngrămădind în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
AluatAluat
RolaRola
8
Rulați aluatul rămas într-un alt cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Periați marginea crustei inferioare cu apă; așezați ușor crusta superioară peste mere. Tăiați și sertizați marginile decorativ pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
ApăApă
10
Tăiați câteva bare oblice în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
11
Periați blatul cu smântână; se presară cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
12
Așezați plăcinta pe foaia de copt căptușită și coaceți până când crusta devine maro aurie și umpleți bule deasupra, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Se lasă să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 20 de minute; servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista