Plăcintă Cu Dovlecei
Plăcinta cu dovlecei ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 270 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, oregano, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Dovlecei, Plăcintă cu dovlecei, și Plăcintă Cu Dovlecei.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți untul și crema de brânză până se omogenizează. Bateți în smântână, făină și sare. Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul până se omogenizează. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă sau vas de quiche.
Transferați în tigaie; flaut sau tăiați marginile. Prick aluat. Într-un castron, bateți albușul de ou și apa; periați fundul crustei.
Se coace la 425 CP timp de 13-15 minute sau până când marginile se rumenesc. Reduceți căldura la 375 de grade.
Într-o tigaie, călește dovleceii, ceapa și usturoiul în unt timp de 10 minute. Se amestecă busuiocul, oregano, sare și piper. Într-un castron, combinați ouăle și brânza; se amestecă amestecul de dovlecei.
Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când crusta se rumeneste și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Maximin Grunhauser Riesling Abstberg încasează Gewachs cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.