Plăcintă Cu Dovleac
O porție conține 143 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, gălbenușuri de ou, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 250 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, și Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}.
Instrucțiuni
Pregătiți dovleacul: umpleți o tigaie adâncă cu 1/2 inch de apă. Pătrundeți dovleceii și scoateți semințele.
Așezați bucățile de dovlecei înăuntru în apă. Acoperiți bine partea superioară cu folie și prăjiți la 400 Fahrenheit pentru 45 de minute până la 1 oră, până când carnea este fragedă cu furculița. Aveți grijă când scoateți folia, aburul vă poate arde.
Faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Lăsați dovleceii să se răcească, răzuiți dacă din piei și puneți 4 căni de carne de dovleac în vasul robotului de bucătărie cu laptele condensat îndulcit. Puree în robotul de bucătărie timp de 3 minute, oprindu-se frecvent pentru a răzui părțile laterale. Amestecul trebuie să fie foarte neted.
Adăugați oul și gălbenușurile suplimentare, zahărul, condimentele și sarea și procesați încă un minut, răzuind părțile laterale.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Coaceți plăcinta pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 30 până la 40 de minute, rotind la fiecare zece minute pentru a preveni arderea.
Coaceți până când umplutura se umflă ușor și se îndepărtează puțin de crustă. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire. Se acoperă cu frișcă sau o marshmallow (brulee marshmallow sub broiler sau folosind o torță).