Plăcintă cu cremă de rubarbă II

Plăcintă cu cremă de rubarbă II
Rhubarb Custard Pie II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, ouăle, laptele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă, și Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Întindeți produse de patiserie pentru crusta de jos și puneți-le într-un vas de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
2
Puneți rubarba în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă zahărul, făina, vanilia, laptele și untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
5
Se toarnă amestecul peste rubarbă. Acoperiți cu crusta superioară și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți la 400 de grade F ( 205 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista