Plăcintă Cu Brânză Cu Ghimbir Cu Dovleac
Pumpkin Ginger Cheesecake Pie necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 219 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 277 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, sare, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză, Plăcintă Ușoară Cu Brânză Cu Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Plăcintă Cu Brânză Cu Ghimbir Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta de pesmet gingersnap și rezervați.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulsați zahărul și ghimbirul într-un robot de bucătărie până când ghimbirul este tocat mărunt, apoi adăugați cremă de brânză și pulsați până se omogenizează.
Adăugați ouă, lapte, făină, nucșoară și sare și pulsați până când sunt combinate.
Rezervați 2/3 cană amestec de brânză cremă într-o măsură de sticlă.
Bateți împreună restul de 1 1/3 căni de amestec de brânză cremă și dovleac într-un castron mare până se combină.
Se toarnă amestecul de dovleac în ghimbircrusta de crumb. Se amestecă amestecul de brânză cremă rezervată (în măsură de sticlă) și se strecoară decorativ deasupra amestecului de dovleac, apoi, dacă se dorește, se învârte cu spatele unei linguri. Puneți plăcinta pe o foaie de copt și coaceți până când centrul este doar setat, 35 până la 45 de minute.
Se transferă într-un raft și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore, apoi se răcește, acoperit slab cu folie, cel puțin 4 ore. Dacă este necesar, ștergeți foarte ușor orice umiditate de pe suprafață cu prosoape de hârtie înainte de servire.