Orange Meringue Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 529 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 237 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, zahăr, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Plăcintă Cu Bezea Portocalie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 diametru F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru asta) și coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați-o să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță medie, combinați sucul de portocale și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Bateți împreună amidonul de porumb și toate, cu excepția a 1 uncie de zahăr, apoi adăugați la suc. Într-un castron separat, bateți gălbenușurile de ou și restul de 1 uncie de zahăr până când sunt palide și ușoare, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți amestecul de suc de portocale la foc mic și bateți constant. Va începe să se îngroașe până la o consistență lipicioasă. Opriți focul și temperați amestecul de ouă cu amestecul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
3 Bețișoare De Covrig
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Combinați cele două în cratiță și bateți constant la foc mic. Odată ce amestecul începe să bule, ar trebui să fie bătut timp de două minute suplimentare. Opriți focul și adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Bateți până când solidele de unt dispar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Turnați amestecul în coaja de plăcintă răcită și apăsați folie de plastic pe suprafață (evitați acoperirea crustei cu folie). Lăsați plăcinta să se răcească pe blat timp de 15 minute, apoi transferați-o la frigider pentru a se răci și configurați complet, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Chiar înainte de servire: umpleți o cratiță medie cu un sfert cu apă. Puneți cratița la foc mediu și aduceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Combinați albușurile de ou, crema de tartru, zahărul și sarea în vasul rezistent la căldură al mixerului electric și puneți-l peste cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți constant până când zahărul este dizolvat și albii sunt calzi la atingere, 3 până la 3 1/2 minute. Testați frecându-vă între degete, nu ar trebui să simțiți pietriș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Transferați bolul în mixerul electric prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți, începând cu viteză mică, crescând treptat la mare până când se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați vanilie și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
15
Scoateți plasticul din partea superioară a plăcintei răcite și deasupra cu bezea (puteți alege să pipiți bezea folosind un vârf de stea pentru un aspect diferit).
16
Așezați plăcinta sub broiler și urmăriți-o cu atenție, blatul ar trebui să se rumenească, dar să nu ardă și se schimbă rapid. Se răcește 10 minute, apoi se servește.