Pizza Mediteraneană
Reteta Pizzan mediteranean este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză feta, drojdie cu acțiune rapidă, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Mediteraneană, Pizza Mediteraneană, și Pizza Mediteraneană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 diametru F. Ungeți ușor tigaia de 15x10x1 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Se presară cu făină de porumb, atingând orice exces.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și drojdia.
Adăugați apă; se amestecă până când aluatul părăsește partea bolului. Pe suprafața de lucru prăfuite cu amestec Bisquick suplimentare, ușor framanta aluatul 1 minut.
Rulați la dreptunghi de 15x10 inci.
Așezați aluatul în tigaie; sertizați marginile, formând o jantă.
Întindeți pesto peste aluat.
Presărați uniform roșiile, anghinarea, brânza mozzarella și brânza feta deasupra.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.