Pizza De Pui La Grătar Bistro

Pizza de pui la grătar Bistro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 409 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii de prune, brânză feta de roșii și busuioc, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Bistro La Grătar, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și Pui Cu Ierburi Bistro.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul și așezați - l pe o foaie ușor unsă de 18 x 12 inci de folie de aluminiu rezistentă. Începând de la centru, apăsați aluatul cu mâinile pentru a forma un dreptunghi de 13 x 9 inci.
Ungeți aluatul uniform cu ulei de măsline.
Inversați aluatul pe grătarul de gătit la grătar; îndepărtați folia. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
2 până la 3 minute sau până când fundul aluatului este maro auriu. Întoarceți aluatul și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 1 până la 2 minute sau până când fundul este setat. Îndepărtați cu grijă crusta de pe grătar pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Sos de pizza cu microunde într-un vas mic de sticlă la 30 de secunde sau până la cald, amestecând o dată.
Se întinde uniform sosul peste crustă; se acoperă cu roșii și pui.
Se presară uniform cu brânzeturi și busuioc. Întoarceți pizza la grătarul de gătit (pizza ar trebui să alunece ușor). Grătar, acoperit cu capac de grătar, încă 3 până la 5 minute sau până când crusta este gata și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.