Pizza cu piper amestecat cu busuioc și nuci de pin
Rețeta pizza cu piper amestecat cu busuioc și nuci de pin ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 289 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Pilaf cu cereale mixte cu afine și nuci de pin, Salată mixtă italiană cu ardei roșii prăjiți de casă, nuci de pin și Parm ras, și Zucchini cu busuioc, nuci de pin și crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Rotiți aluatul de pizza pregătit într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, sarea și piperul negru; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut. Reduceți căldura la minim.
Adăugați ardei gras; gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Se amestecă în apă; gătiți 10 minute sau până când ardeii sunt moi și apa aproape s-a evaporat.
Se ia de pe foc; se amestecă caperele.
Întindeți amestecul de ardei uniform peste crusta de pizza; presărați cu feta.
Coaceți la 500 timp de 15 minute sau până când crusta este aurie.
Scoateți pizza din cuptor; se presara cu busuioc si nuci de pin; top cu parmezan.
Coaceți încă 3 minute sau până când parmezanul se topește.