Pizza cu cârnați și ouă amestecate

Pizza cu cârnați și ouă amestecate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8. O porție conține 458 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cârnați de porc măcinat, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza cu cârnați și ouă amestecate, Pizza Cu Ouă Amestecate, și Ouă amestecate cu cârnați și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți crusta de pizza refrigerată și apăsați într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Coaceți la 425 timp de 6 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor și puneți-l deoparte.
Cârnați măcinați maro într-o tigaie mare antiaderentă, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie; deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Bateți împreună ouăle și piperul condimentat. Gătiti într-o tigaie ușor unsă la foc mediu, fără a agita, până când ouăle încep să se așeze pe fund. Desenați o spatulă pe fundul tigaiei pentru a forma caș mare. Continuați să gătiți până când ouăle sunt îngroșate, dar încă umede. (Nu amestecați constant.)
Scoateți tigaia de pe foc.
Lingurați și întindeți salsa uniform pe crusta parțial coaptă; acoperiți uniform cu cârnați, ouă amestecate și brânză.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când crusta este maro auriu profund.
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Notă: pentru a ușura, substitut 1 (12 uncii) pachet redus de grăsime sol Carne de porc cârnați, și să se pregătească ca regia. Înlocuiți 1 1/2 cești de ouă pentru ouă și amestecați împreună cu piper condimentat, 1/4 linguriță de sos fierbinte și, dacă doriți, 1/8 linguriță de sare. Gatiti conform indicatiilor. Substitut 1 (8 uncii) pachet redus de grăsime Mexican patru brânză amestec. Asamblați și coaceți conform instrucțiunilor.
Se servește cu smântână cu conținut redus de grăsimi, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.