Reteta Hawaiian Brunch Pizzan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 254 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți foarte multă apă, ouă, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brunch de Ziua Mamei în stil hawaian # MomInParadise, Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4, și Brunch Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 425 F. vas de grăsime de 12 inch pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Cuptor
2
Se amestecă Bisquick și apă fierbinte până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în tigaia pentru pizza, folosind degetele pudrate cu Bisquick; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se amestecă smântână, sare de ceapă și ouă; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Ceapă
Smântână
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
5
Strat de slănină, brânză, ananas și ardei gras pe amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ananas
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ouă
6
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când este setat. Se răcește ușor înainte de servire.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.