Pizza albă cu usturoi prăjit și măsline verzi

Pizza albă cu usturoi prăjit și măsline verzi
Pizza albă cu usturoi prăjit și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2236 calorii, 76g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, crustă de pizza pre-coaptă, amestec de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza albă cu usturoi prăjit și măsline verzi, Pizza Cu Sos Alb De Usturoi Prăjit, și Pizza albă cu usturoi prăjit, pui și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Feliați vârful capului de usturoi și presărați cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pe un pătrat de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Înfășurați folia în jurul usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când cuișoarele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Stropiți uleiul de măsline din pachetul de folie de usturoi peste crusta de pizza și periați pentru a se răspândi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Presărați măslinele verzi peste crustă. Se acoperă cu brânză mărunțită. Strângeți căței de usturoi din piei de hârtie și distribuiți deasupra pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Măsline VerziMăsline Verzi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și bulboasă și marginile sunt rumenite frumos. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se feliază și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista