Piure de vinete fumurii cu Crostini
Piureul de vinete fumuriu cu Crostini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, roșii de prune, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Crostini cu Tunan și piure de fasole albă, Crostini cu mazăre pur elixte, rachetă și fasole largă, și Crostini cu fasole albă, spanac și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vinetele, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit; se fierbe 30 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor.
Îndepărtați pulpa; aruncați pielea.
Așezați vinetele, sucul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți 9 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; adăugați amestecul de vinete, roșii și pătrunjel. Se amestecă amestecul într-un castron; acoperiți și răciți cu cel puțin 2 ore înainte de a servi cu pâine.