Piure De Cartofi Ol
Piure de cartofi ol ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 158 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână ceapă prăjită franceză cheddar, ardei iute vechi, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.în cratiță de 4 litri, încălziți apa, laptele și untul până la fierbere. Se amestecă în 2 pungi cartofi; bate cu furculita pana se omogenizeaza. Se amestecă 3/4 cană de ceapă.
Răspândiți amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Întindeți salsa peste brânză. Se acoperă cu măsline și ceapa rămasă.
Coaceți descoperit 3 până la 5 minute sau până când ceapa este aurie.
Se servește cu smântână și coriandru.