Piure De Cartofi Ol

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați piureul de cartofi ol. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 229 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză cheddar, margarină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 425 buc. F. Se fac cartofii conform indicatiilor de pe ambalaj pentru 2 pungi (8 portii), folosind apa fierbinte, lapte si margarina. Se amestecă 3/4 cană de ceapă.
Răspândiți amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Întindeți salsa peste brânză. Se acoperă cu măsline și ceapa rămasă.
Coaceți descoperit 3 până la 5 minute sau până când ceapa este aurie.
Se servește cu smântână și coriandru.