Piure De Cartofi Dulci Jalapeno-Coriandru

Piure De Cartofi Dulci Jalapeno-Coriandru
Piureul de cartofi dulci Jalapeno-Cilantro necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, cartofi dulci, bucăți de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză Jalapeimbroko, Ardei Iute Cheddar Piure De Cartofi, și Cilantro A Învârtit Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră. Odată fraged, curățați-l și puneți-l într-un bol de amestecare. În timp ce cartofii se coc, puneți ardeiul jalapeno în cuptor și coaceți până când pielea se slăbește, aproximativ 20 de minute. Curățați, tocați și puneți-l în castron cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
CuptorCuptor
3
Adăugați untul înmuiat, sucul de portocale și coriandrul; se amestecă cu un mixer electric până când este neted și cremos. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un vas de copt de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
4
Stropiți cu untul topit și presărați bucățile de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
UntUnt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte în centru, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista