Piure De Cartofi
Piureul de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 154 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sare kosher, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure De Busuioc De Cartofi, Spanac și piure de cartofi, și Cartofi și brânză pur Aproxoate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați cartofii întregi și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 20 de minute.
Scurgeți și ștergeți cratița. Lucrând cu 1 cartof la un moment dat, treceți cartofii printr-un ricer în cratiță.
Într-o cratiță mică, topiți untul în lapte la foc moderat. Bateți treptat laptele fierbinte în cartofi și condimentați generos cu sare. Gatiti la foc moderat, batand, pana cand este fierbinte.