Piure De Cartofi
Piureul de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 3 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 0g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, schmaltz, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați - i în bucăți de 2 inci.
Așezați-le într-un castron acoperit cu apă rece și înmuiați timp de 10 minute pentru a îndepărta amidonul; scurgere.
Umpleți o oală mare de aproximativ trei sferturi plină cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați cartofi și 1 linguriță de sare; gatiti pana se inmoaie (aproximativ 18 minute).
Se scurge bine într-o strecurătoare. Pentru a îndepărta în continuare umezeala (nimeni nu vrea piure de cartofi apoși), întoarceți cartofii în oală la foc mediu spre mare timp de un minut sau două, întorcându-i constant, astfel încât să nu ardă.
Pentru cele mai fine rezultate, puneți-le printr-un ricer. Dacă nu aveți unul, aplicați multă grăsime de cot pe un tocător de cartofi. Nu le zdrobiți într-un robot de bucătărie sau blender; strică textura pufoasă.
Adăugați 3 linguri schmaltz pe kilogram de cartofi și condimentați cu sare și piper după gust.
Saut saut ceapa tocata marunt sau usturoi prajit. Pentru acesta din urmă, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade, tăiați vârful capului de usturoi pentru a expune cuișoarele și scoateți coaja liberă.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, presărați piper proaspăt și coaceți, învelit în folie de staniu, timp de 45 de minute. Strângeți capul de usturoi pentru a elibera cuișoarele, zdrobiți-le și amestecați-le în cartofi. Alternativ, puteți pur și simplu saut bucăți mari de usturoi în ulei de măsline.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA