Pilaf de orez brun cu nuci pecan

Pilaf de orez brun cu nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez brun cu nuci pecan. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $5.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, capace de ciuperci shiitake, amestec de orez brun din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pilaf de orez cu nuci pecan, Pilaf de orez sălbatic cu afine și nuci pecan, și Pilaf De Orez Sălbatic Cu Nuci Pecan Și Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți amestecul de orez brun cu cereale integrale conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
BoabeBoabe
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați praz feliat și capace de ciuperci shiitake feliate și sotati timp de 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
PrazPraz
5
Adăugați apă, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă orezul fiert, pecanele prăjite tocate, sarea și piperul negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Orez FiertOrez Fiert
Nuci PecanNuci Pecan
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista