Piept De Pui Umplut Mediteranean

Piept De Pui Umplut Mediteranean
Reteta piept de pui umplut mediteranean se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, condimente grecești, ulei de măsline din roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Pui Umplut Mediteranean, Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Mediteranean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mic, amestecați brânza și roșiile. Puneți pieptul de pui cu un ciocan de carne la 1/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Periați cu 1 lingură de ulei; se presară cu condimente grecești. Se acoperă cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
3
Rulați puiul dintr-o parte scurtă; fixați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Așezați într-un 11x7-in uns. vas de copt, cu cusătura în jos; periați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Aruncați scobitorii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista