Piept De Pui Umplut Mediteranean
Această rețetă face 8 porții cu 41 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză feta, ardei gras, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Piept De Pui Umplut Mediteranean, Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă mărunt. Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați ardeiul gras, brânza, măslinele și busuiocul.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de ardei gras în fiecare buzunar; închideți deschiderea cu un cules de lemn.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Scoateți din grătar; acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.