Piept De Pui Umplut Cu Languste

Piept De Pui Umplut Cu Languste
Pieptul de pui umplut cu languste este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 896 calorii. Pentru 4,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ardei gras, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 24 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Încearcă Piept De Pui Umplut, Piept De Pui Umplut, și Piept De Pui Umplut Cu Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui până la plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2
Se pune într-un castron, se scufundă în sosul Worcestershire și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Se sotează ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul în unt timp de 15 minute la foc mediu, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați languste în tigaie și sotati încă 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Transferați amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
7
Adăugați 1/2 cană de unt în tigaie și topiți la foc mediu-mare. Dragați fiecare piept de pui în făină și rumeniți în unt doar pe o parte. Păstrați puiul în tigaie doar suficient de mult pentru a se rumeni, nu gătiți. Untul poate începe să ardă în timpul acestui proces. Dacă se întâmplă, pur și simplu turnați-l și adăugați mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
8
Așezați puiul, cu partea maro în jos, pe o suprafață plană. Lingura umplutura pe sani, și înfășurați piept se termină până când se ating. Asigurați capetele cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Așezați sânii umpluți într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se toarnă smântână, rămânând 1 cană de unt, ciuperci și ceapă verde într-o tigaie cu sos și se încălzește ușor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
11
Se toarnă peste piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12
Așezați carnea de crab în movile deasupra puiului. Acoperiți întregul vas cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)

Vin recomandat: Vin Spumant, Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Muscadet, Gruener Veltliner

Vinul spumant, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista