Fettuccine De Creveți De Roșii

Fettuccine De Creveți De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine de creveți de roșii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 318 calorii. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion suplimentar de pui, roșii prune, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettuccine Picant De Creveți Cu Roșii, Fettuccine de creveți cu sos de roșii fără gătit, și Creveți și Fettuccine.

Instrucțiuni

1
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, vinul și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
VinVin
4
Adăugați creveții, roșiile, fulgii de sare și piper. Gatiti, neacoperit, la foc mediu timp de 5-6 minute sau pana cand crevetii devin roz. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
5
Scurgeți pastele; aruncați cu amestec de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PastePaste

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Michel Redde Sancerre Les Tuilieres cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Un Sancerre foarte accesibil, clasic: zesty cu un indiciu de iarbă, precum și fructe albe pe nas. Crisp pe gust, cuaciditate pronunțată, dar bine echilibrată.Asociați cu pește și preparate din carne albă.Amestec: 100% Sauvignon Blanc
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista