Piept de pui umplut cu ciuperci într-un sos balsamic

Piept de pui umplut cu ciuperci într-un sos balsamic
Sânii de pui umpluți cu ciuperci într-un sos de tigaie balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 533 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână miere, ciuperci, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu spanac în sos de ciuperci, Makeover piept de pui umplut cu sos de ciuperci, și Piept de pui umplut cu orez și ciuperci cu sos de muștar de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Adăugați ciuperci uscate, acoperiți și lăsați să stea aproximativ 20 de minute. Strângeți uscat; strecurați lichidul (un filtru de cafea este la îndemână pentru asta) și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
CafeaCafea
3
Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul și ciupercile rehidratate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați ciuperci proaspete și cimbru; continuați să procesați până când totul este tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ProaspeteCiuperci Proaspete
CimbruCimbru
5
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de ciuperci; se sotează până când aproape toată umezeala s-a evaporat, 5 până la 7 minute. Opriți focul, amestecați brânza și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
7
Se amestecă mierea și oțetul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și încălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați sânii, cu pielea în jos, pe o foaie mare, grea, cu buze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Periați cu jumătate din oțet de miere; generos sare și piper. Întoarceți sânii. Împingeți degetele sub piele pentru a face un buzunar; chestii cu amestec de ciuperci. Periați din nou cu oțet de miere și condimentați cu sare și piper. Având grijă să nu aglomerați, aranjați sânii pe foaia de prăjituri, astfel încât capetele cele mai groase să fie îndreptate spre exterior. (Acum poate fi acoperit și refrigerat peste noapte; reveniți la temperatura camerei înainte de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
OțetOțet
Cookie-uriCookie-uri
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Prăjiți până se rumenesc, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a preveni arderea picăturilor de tigaie, până când un termometru pentru carne înregistrează 160 de grade în cea mai groasă porțiune a celei mai mari bucăți, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
12
Transferați puiul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
13
Răsturnați sucurile de tigaie într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
14
Adăugați lichid rezervat pentru înmuierea ciupercilor și suficientă apă pentru a egala 1 1/2 căni de lichid. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
15
Adăugați amestecul de amidon de porumb; continuați să fierbeți până se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
16
Aranjați un sân pe fiecare dintre cele 8 farfurii; stropiți cu sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista