Piept De Pui Umplut Cu Busuioc

Piept De Pui Umplut Cu Busuioc
Piept de pui umplut cu busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. O porție conține 754 calorii, 38g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină, piper, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Busuioc, Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, și Piept de pui umplut cu busuioc, Feta și Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scurge, apoi se toacă grosier slănina. Într-un robot de bucătărie, curățați slănina, busuiocul și usturoiul într-o pastă. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline într-un jet subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați umplutura într-un castron. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Faceți o incizie orizontală de 1 inch în fiecare bucată de pui pentru a forma un buzunar. Puneți 1 lingură de umplutură de busuioc în fiecare buzunar și apăsați ușor pentru a închide. Condimentați pieptul de pui pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Puneți făina, ouăle și pesmetul în boluri separate de mică adâncime. Făinați ușor pieptul de pui, scuturând orice exces, apoi înmuiați-le în ouă și acoperiți-le cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați jumătate din pui și gătiți la foc moderat până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe parte; coborâți focul dacă puiul se rumeneste prea repede. Repetați cu restul de unt, ulei și pui. Feliați gros puiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista