Piept De Pui Sotat Cu Pere, Ardei Gras Și Salsa De Coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui sotat cu pere, ardei gras și Salsan de coriandru. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, pere bosc, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Măr Sotat, Ceapă Și Ardei Gras, Brânză la grătar cu ceapă saut și ardei gras, și Snapper Cu Salsa De Ardei Gras.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.