Piept De Pui Aplatizat
Pieptul de pui aplatizat necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 124 calorii. 186 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de usturoi, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Pui De Lămâie Aplatizat, Pui aplatizat cu vinaigretă de migdale și boia, și Pui crocant aplatizat cu salată de pâine și Alamos Malbec.
Instrucțiuni
Ridicați pielea de pe partea tăiată a pieptului de pui și introduceți feliile de usturoi. Distribuiți-le uniform sub piele, având grijă să nu rupeți pielea. Frecați frunzele de salvie între mâini pentru a le elibera uleiurile și introduceți 4 frunze uniform sub pielea ambilor sâni cu căței de usturoi. Trageți pielea înapoi peste sân cât mai complet posibil. Dacă puiul nu a fost sărat, sare și piper Liberal pe ambele părți. Înfășurați bine în plastic și dați-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați uleiul de măsline și încălziți chiar sub fumat. Condimentați partea de piele a pieptului de pui cu sare și piper și așezați-o cu pielea în jos în tigaie. Condimentează cealaltă parte a sânilor. Reduceți focul la mediu scăzut și așezați o altă tigaie grea deasupra sânilor, astfel încât să fie presați plat în tigaie. Dacă a doua tigaie nu este grea, cântăriți-o cu roșii conservate sau cărămizi curate. Asigurați-vă că greutatea este distribuită uniform pe toți sânii. Trebuie să gătească uniform și în același timp. Gatiti pana se rumeneste si crocant, 12-15 minute.Întoarceți sânii și gătiți încă 8 minute sau până când sunt fierte. Utilizați din nou sistemul de greutate dacă este necesar pentru a vă asigura că stau plat.
Se ia de pe foc, se lasă să stea 5 minute, apoi se feliază și se servește, sau se taie fiecare sân în jumătate și se servește.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...