Piept de fazan la tigaie cu vanilie si pere

Piept de fazan la tigaie cu vanilie si pere
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Piept de fazan la tigaie cu vanilie si pere ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 940 g de proteine , 415 g de grăsimi și un total de 8436 de calorii . Pentru 96,33 USD per porție , această rețetă acoperă 76% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână eșalotă, sâni de fazan, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ pere de vanilie cu înghețată de ghimbir , pere prăjite cu arțar și cartofi dulci și pere prăjite la cuptor cu sos de mure .

Instrucțiuni

1
Pentru a vindeca fazanul: Într-un castron mare combinați apa, 1/4 cană de zahăr și sare, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lame De Arpagic, Pentru OrnatLame De Arpagic, Pentru Ornat
1 Lingură Sămânță De Coriandru, Prăjită și Zdrobită Fin1 Lingură Sămânță De Coriandru, Prăjită și Zdrobită Fin
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
1/2 Cană De Vin Alb Sec, De Preferat Chardonnay1/2 Cană De Vin Alb Sec, De Preferat Chardonnay
Echipamente pe care le vei folosi
Vin Alb Sec, De Preferat ChardonnayVin Alb Sec, De Preferat Chardonnay
2
Adaugati pieptul de fazan, acoperiti cu folie de plastic si dati la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
2 Linguri De Ghimbir Conservat, Tocat2 Linguri De Ghimbir Conservat, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Conservat, TocatGhimbir Conservat, Tocat
3
Pentru a face sosuri: Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânii De FazanSânii De Fazan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
4
Adaugati salota la fiert pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânii De Fazan, îndepărtați De Pe Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizațiSânii De Fazan, îndepărtați De Pe Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizați
5
Adăugați boabele de vanilie și semințele, vinul alb, cidrul și smântâna. Aduceți la fiert până când lichidele se reduc și se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizațiCu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizați
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
Pilaf De Orez, Format într-un Cilindru într-o Formă De GelatinăPilaf De Orez, Format într-un Cilindru într-o Formă De Gelatină
6
Adăugați ghimbirul. Asezonați cu sare și piper. Țineți de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
7
Într-o altă cratiță, combinați vinul roșu și mierea. Aduceți la fiert la foc mare până când se reduce pentru a acoperi partea din spate a lingurii, aproximativ 15 minute. Rezervaţie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Pentru a găti fazanii: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, adăugați 2 linguri de unt și topiți la foc mare. Asezonați fazanul cu sare, piper și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați pielea de fazan în jos, gătind până când se rumenește și se prăjește bine, aproximativ 5 minute. Întoarceți și transferați tava pe grătarul inferior al cuptorului. Gatiti pana la medie, aproximativ 6 pana la 8 minute, in functie de marimea pieptului de fazan. Scoateți cu grijă tava fierbinte din cuptor. Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Într-o altă tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1 lingură de unt la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați perele Anjou gătite până când încep să se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anjou PearAnjou Pear
13
Adăugați două linguri de zahăr de gătit amestecând ocazional până se rumenesc pe margini, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
14
Scoateți perele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
15
Servire: Așezați amestecul de orez pilaf într-o formă de cilindru în centrul fiecărei farfurii fierbinți de servire. Poziționați feliile de pere în jurul cilindrului de orez. Tăiați fazanul în mod părtinitor pentru a obține 4 sau 6 felii subțiri late. Stivuiți feliile deasupra cilindrului de orez. Întindeți artistic sosul de vanilie-ghimbir și vin roșu peste și în jurul fazanului și pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
16
Presărați vasul cu piper negru proaspăt măcinat și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
17
Se ornează cu boabele de vanilie și crenguțe de arpagic peste fazan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
18
Serviți imediat.

Ingrediente

2Anjou pears (reds preferably), halved, cored and sliced into 1/2-inch thick slicesAnjou pears (reds preferably), halved, cored and sliced into 1/2-inch thick slices4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4chives blades, for garnishchives blades, for garnish12 lingurițe de pudră de usturoicoriander seed, toasted and crushed finecoriander seed, toasted and crushed fine4801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildry white wine, preferably Chardonnaydry white wine, preferably Chardonnay23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tăiatarpagic proaspăt tăiat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpreserved ginger, mincedpreserved ginger, minced2381 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)851 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1611 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cidru de perecidru de pere3maripheasant breasts, removed from the bone with skin and wing tip attached (usepheasant breasts, removed from the bone with skin and wing tip attached (use7smallspheasant breasts if small)pheasant breasts if small)3701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.rice pilaf, formed into a cylinder in a gelatin moldrice pilaf, formed into a cylinder in a gelatin mold731 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu veneSareSare2371 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapă eșalotă cubuleteceapă eșalotă cubulete63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1lingura. otet de vin rosuvanilla bean, split lengthwise in half and scraped to gather the vanilla seedsvanilla bean, split lengthwise in half and scraped to gather the vanilla seeds9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista