Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă

Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă
Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, vin, garnitură: frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Miel La Grătar Cu Gremolata De Mentă, Cotlet De Miel Cu Gremolata De Mentă, și Friptură de miel cu ardei și Gremolata de mentă.

Instrucțiuni

1
Faceți aproximativ 10 incizii mici pe partea grasă a Mielului și introduceți o jumătate de cățel de usturoi și câteva frunze de mentă în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Combinați usturoiul rămas, uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente. Frecați marinada pe ambele părți ale mielului. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Scoateți din marinată și scurgeți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Lăsați să stea 30 de minute.
5
Periați grătarul ușor cu ulei de șofrănel. Mielul la grătar la foc mediu-mare timp de 15 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinată. Mutați mielul la foc indirect și grătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a cărnii înregistrează 130 până la 135 pentru mediu-rar, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți din grătar și lăsați să stea pe o placă de sculptură, ușor acoperită, cel puțin 20 de minute. Sculptați în felii de 1/4 inch și serviți cu Gremolata de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista