Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă

Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 365 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, vin, garnitură: frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Miel La Grătar Cu Gremolata De Mentă, Cotlet De Miel Cu Gremolata De Mentă, și Friptură de miel cu ardei și Gremolata de mentă.
Instrucțiuni
Faceți aproximativ 10 incizii mici pe partea grasă a Mielului și introduceți o jumătate de cățel de usturoi și câteva frunze de mentă în fiecare fantă.
Combinați usturoiul rămas, uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente. Frecați marinada pe ambele părți ale mielului. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din marinată și scurgeți ușor.
Lăsați să stea 30 de minute.
Periați grătarul ușor cu ulei de șofrănel. Mielul la grătar la foc mediu-mare timp de 15 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinată. Mutați mielul la foc indirect și grătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a cărnii înregistrează 130 până la 135 pentru mediu-rar, rotind o dată.
Scoateți din grătar și lăsați să stea pe o placă de sculptură, ușor acoperită, cel puțin 20 de minute. Sculptați în felii de 1/4 inch și serviți cu Gremolata de mentă.