Piccata De Vițel
Piccatanul de vițel este un fără lactate felul principal. O porție conține 290 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,69 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piccata De Vițel, Piccata De Vițel, și Piccata De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc.
Combinați apa și albușul de ou într-un alt vas superficial, amestecând cu un tel.
Așezați pesmetul într-un al treilea vas superficial. Lucrând cu 1 cotlet la un moment dat, dragați în amestec de făină. Înmuiați cotletul făinat în amestec de albuș de ou; dragă în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion, coajă, suc și capere în tigaie; fierbeți 2 minute, amestecând continuu.
Se toarnă peste cotlete; serviți imediat.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.