Piccata De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 217 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sucul de lămâie, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.
Instrucțiuni
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia pieptul de pui în jumătate. Ar trebui să ajungeți cu două fileuri subțiri care sunt imagini în oglindă unul cu celălalt. Dacă nu aveți un cuțit ascuțit sau nu sunteți prea încrezător în abilitățile dvs. de cuțit, puteți, de asemenea, să puneți sânul într-o pungă mare Ziploc și să bateți cu un ciocan până când are o grosime de aproximativ 1/2".
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Sare generos și piperează puiul apoi, apoi dragează-l în făină pentru a-i da un strat ușor. Țineți puiul în aer și atingeți-l de câteva ori cu cealaltă mână pentru a îndepărta excesul de făină.
Adăugați uleiul într-o tigaie și încălziți la foc mediu până când uleiul strălucește și este fierbinte, dar nu fumează.
Așezați două bucăți de pui în tigaie și prăjiți netulburate până când începeți să vedeți că marginile încep să capete o culoare cafenie (aproximativ 2 minute). Întoarceți puiul, apoi rumeniți cealaltă parte.
Transferați puiul gătit pe o farfurie, apoi prăjiți celelalte două cotlete. Pentru a face sosul, scurgeți tot, cu excepția unei linguri de ulei, apoi adăugați scallions tocate. Se prăjește până se înmoaie și parfumat.
Adăugați bulionul de pui, apoi lăsați-l să fiarbă până nu mai rămâne aproape lichid.
Adăugați sucul de lămâie și mierea, apoi amestecați untul. Opriți focul, apoi adăugați pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Se toarnă sosul de pui, apoi se servește imediat.