Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Party Crab Dip. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 24 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de ceapă verde, smântână, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Anghinare Crab Dip, Petrecere Crab Dip, și Partidul Crab Bufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă cremă de brânză, maioneză, smântână, sare de usturoi și sos Worcestershire în aragaz lent de 1 până la 3 litri, folosind furculița. Se amestecă ușor în sherry, ceapă și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crabmeat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 1 oră 30 minute până la 2 ore 30 minute.
3
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii scufundării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți cu biscuiți sau legume. Scufundarea se va menține la căldură scăzută până la 4 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Pentru Legare
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.