Peste noapte Cherry Danish
Overnight Cherry Danish este un aperitiv care servește 36. O porție conține 175 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, smântână jumătate, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu un scor de lingură de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Overnight Danish Twists, Cherry Danish și Cherry Cheese Danish.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în laptele cald. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Adăugați amestecul de drojdie, smântâna și gălbenușurile de ou; amestecați până când amestecul formează un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Dă la frigider, acoperit, peste noapte.
Îndepărtați aluatul. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în patru părți.
Rulați fiecare porție într-un format de 18x4 inci. dreptunghi; tăiat în 4x1-in. benzi.
Așezați două benzi una lângă alta; răsuciți împreună. Formați un inel și prindeți capetele împreună.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse. Repetați cu benzile rămase. Acoperiți cu prosoape de bucătărie; se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350°. Folosind capătul unui mâner de linguri de lemn, faceți o adâncime de 1/2 inch în centrul fiecărui danez. Umpleți fiecare cu aproximativ 1 lingură de umplutură de plăcintă.
Coaceți 14-16 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.
Pentru glazura, intr-un bol, bateti zaharul de cofetari, untul, vanilia, sarea si suficienta smantana pentru a obtine consistenta dorita.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.