Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pernele de spanac și brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 568 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Perne De Patiserie Cu Puf De Pui, Cremă De Brânză Și Broccoli, Perne De Dovleac, și Perne De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura pentru perne ("ravioli"), combinați bine spanacul și brânza de capră și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Ravioli
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2
Începeți aluatul de paste făcând făina în centrul unei suprafețe de lucru curate la temperatura camerei, ca o tăietură mare de lemn. Creați un crater în centrul movilei. Crăpați primul ou în centrul craterului și adăugați 1/2 linguriță de ulei de măsline. Cu o furculiță, începeți ușor să amestecați amestecul în limitele craterului, în timp ce integrați făina din părțile laterale ale craterului în timp ce bateți cu atenție oul. Odată ce primul ou este în mare parte amestecat, acoperiți din nou părțile laterale ale movilei cu făină, menținând forma craterului. Repetați procesul cu al 2-lea ou și 1/2 linguriță de ulei de măsline și din nou cu al 3-lea ou și restul de 1/2 linguriță de ulei de măsline. Începeți să frământați aluatul cu palmele, permițând căldurii mâinilor să dea elasticitate aluatului. Frământați pentru un număr de aproximativ 400 de lovituri sau până când simțiți că ați creat o masă coezivă. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara, dacă folosiți, într-o cratiță medie la foc mediu. Puneți untul topit într-un castron separat rezistent la căldură și amestecați treptat în amidonul de porumb, amestecând bine, apoi amestecați în brânza Comte. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în amestecul de amidon de porumb/brânză, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la amestecul de lapte rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Comte
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți cratița de pe foc, condimentați sosul, după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin și cuișoarele. Puneți imediat o foaie de folie de plastic deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Începeți să faceți pernele de spanac / brânză. Aveți la îndemână un bol cu apă pentru a umezi și sigila aluatul. Împărțiți aluatul în treimi. (Veți lucra cu 1/3 din aluat la un moment dat - păstrând echilibrul învelit în folie de plastic pentru a preveni uscarea acestuia.) Împărțiți prima treime din aluat în jumătate. Folosiți o mașină de paste pentru a rostogoli treptat fiecare dintre aceste secțiuni, reducând succesiv setarea de pe mașină până când este la cea mai subțire setare și așezați-vă pe placa de aluat cu făină. Lingurați 1 linguriță de umplutură de brânză de spanac la intervale de 4 inci pe aluatul de paste și acoperiți fiecare cu un buton de brânză Brie. Scufundați degetele în vasul cu apă și umeziți zona din jurul umpluturii de spanac/brânză. Acoperiți umplutura cu cealaltă bucată de aluat rulată și apăsați ușor în jurul umpluturii pentru a sigila, având grijă să nu aplatizați umplutura sau să rupeți aluatul. Folosind un tăietor de pizza, începeți să tăiați aluatul umplut în pătrate de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Aluat De Paste
Ravioli
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați fiecare ravioli pe o suprafață înmuiată, apăsând ferm marginile în timp ce faceți acest lucru. Acoperiți ravioli cu un prosop și lăsați-l deoparte timp de 2 ore. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert, adăugați ravioli și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți ravioli cu o lingură pliată, scurgeți pe un prosop de hârtie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Serviți perne cu sos spooned și garnisit cu pătrunjel.